Cine suntem?

Suntem o agenție de Web Design și Marketing Online formată să ofere servicii profesionale pentru organizații mici, medii și mari. Oferim o gamă largă de servicii bazate pe agenții digitale, precum: web design, dezvoltare web și servicii de marketing digital. Toate aceste servicii sunt livrate folosind cele mai noi și cele mai bune tehnologii utilizate de către o echipă cu experiență garantată.

Scopul nostru este să oferim clienților noștri mijloace de a se prezenta și de ase promova în mediul online cu succes. Construim strategic, te ajutăm să îți dezvolți brand-ul, îți îmbunătățim prezența în mediul online și te ajutăm să îți dezvolți relații mai semnificative cu clienții tăi.

/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online
/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online

Echipa Noastră

În echipa noastră fac parte oameni de succes din domeniile de marketing, design grafic, copywriter și dezvoltatori web. Prin urmare, știm ce e nevoie pentru a obține rezultate excelente în mediul online. Ne axăm pe valorile care înseamnă cel mai mult, cum ar fi potențialii clienți și veniturile generate. Știm că atingerea acestor obiective este ceea ce face ca afacerile să avanseze și credem că succesul clienților noștri este cea mai bunp măsură a propriei noastre performanțe.

Datorită anilor noștri de experiență, am învățat că, deși fiecare canal are propriul său set de avantaje, toate acestea funcționează cel mai bine atunci când sunt asociate strategic cu alte canale. De aceea oferim strategii cu servicii complete fiecărui client și folosim o combinație de canale digitale pentru a crește vizibilitatea, converiile și veniturile.

Web-ul și mediul online este pasiunea noastră și mai suntem pasionați să ajutăm companiile să-și atingă obiectivele. Deci, atunci când alegi WeDesign ca agenție de marketing digital, vei obține un plan personalizat care se potrivește companiei, nevoilor și obiectivelor tale.

Pe măsură ce creștem, continuăm să ne îmbunătățim procesel și să investim în instrumente și resurse de ultimă generație pentru a oferi servicii de top clienților și partenerilor noștri de marketing.

WeDesign este o companie cu o viziunea de business care promovează transparența. Astfel, în decursul colaborării cu noi îți vom prezenta statisticile exacte de evoluție a strategiei tale și îți vom oferi prețurile corecte, deoarece ne dorim să contribuim la dezvoltarea pieții românești în mediul online. Așadar, considerăm că fiecare companie mică sau mare își are locul pe piață.

Valorile noastre sunt:

Gratitudine

Avem o atitudine de recunoștință și găsim modalități de a ne exprima recunoștință față de cei din jurul nostru

Respect

Respectăm clienții noștri în orice moment și alegem să operăm cu ipoteze pozitive și acordăm beneficiul îndoielii.

Responsabilitate

Ne asumăm responsabilitățile pentru acțiunile noastre. Suntem asumați în cazul unei erori și facem tot ce este necesar pentru a îndrepta ce e nevoie.

Etică în lucru

Depunem toate eforturile și avem așteptări de înaltă performanță. Suntem organizați, proactivi și lucrăm cu un sentiment de urgență.

Gândire largă

Ne străduim pentru îmbunătățirea continuă. Nu luăm calea ușoară de ieșire. Îmbrățișăm schimbarea și ne adaptăm și depășim orice situație.

Onestitate

Căutăm să construim încredere și respect reciproc, acționând cu integritate și făcând ceea ce trebuie, indiferent cât este de dificil.

Facem lucrurile în modul cel mai corect

Succesul WeDesign este adânc înrădăcinat în cultura și valorile sale. Menținem o cultură puternică a companiei, bazată pe valorile noastre de bază, pentru a ne asigura că angajații și clienții noștri sunt mulțumiți în totalitate de creșterea lor.

Acordăm prioritate și îmbunătățirii personale și profesionale a echipei noastre. Investim în formare și educație pentru a îmbunătăți abilitățile experților noștri și pentru a crea o comunitate de oameni eficienți și responabili.