Web Design

Web Design – Creare site de prezentare, magazin sau blog

Echipa noastră de servicii Web Design te poate ajută prin servicii precum creare site de prezentare sau magazin care vor face ca imaginea brand-ului tău să fie redescoperită pe piața internetului. Amestecul dintre stilul și tehnologia pe care o oferim, în conjuctură cu expertiza noastră digitală va face ca afacerea ta să capete succes în mediul online.

Agenția noastră de Web Design consideră că toate proiectele ar trebui să se focuseze pe următoarele:

Web design creare site de prezentare

Creare site de prezentare

Indiferent în ce domeniu activezi, în zilele noastre ai nevoie de un site web, fie de prezentare, fie magazin. Majoritatea website-urile pe care le creăm sunt site-uri de prezentare. Acestea sunt create pentru a oferi resurse personalizare de către un anumit brand, cu scopul de a distribui informații potențialilor clienți, membri, investitori sau alte categorii.

Aceste website-uri sunt bazare de obicei pe conținut și pe design. Apelând la serviciul de creare site web, vei fi îndrumat de către echipa noastră pentru a-ți îndeplini misiunea. Astfel, nu este necesar să cunoști niciun fel de aspect, noi te vom ghida de la începutul până la finalul proiectului și ne vom asigura de performanța optimă a serviciilor.

Web Design Template Copy Space Concept
close up view of digital laptop with web shopping lettering on tabletop at home

Creare site magazin

Dacă ceea ce cauți este să oferi produse sau servicii care pot fi achiziționate online prin intermediul site-ului tău, echipa noastră îți poate crea un site magazin (E-commere website).

Spre deosebire de serviciul de creare site web, un site magazin este acela care permite clienților să cumpere produse digitale sau fizice, precum și servicii, în mediul online, fără a mai fi necesar o locație fizică.

Prin intermediul unui website e-commerce, o afacere poate:

Creare blog

Așadar, serviciile precum creare site web sau magazin nu se încadrează pentru tine? Posibil atunci să ai nevoie de un blog.

Ce este blog-ul? Un blog este un jurnal online care se actualizează frecvent. Acesta este un mediu în care îți poți exprima ideile tale sau afacerii tale. Blog-urile sunt o parte din instrumentele execelente pentru SEO.

Totodată, o afacere prosperă combină toate cele 3 tipuri de site-uri sugerate pentru a se asigura că oferă toate informațiile necesare pentru a domina piața.

Blog Blogging Homepage Social Media Network Concept

De ce contează serviciile profesionale de Web Design?

Website-ul tău are nevoie să îmbine funcționalitatea cu frumusețea pentru a atrage vizitatorii să exploreze paginile, susținând în același timp eforturile tale de markerting. Web Design este o artă în ceea ce privește echilibrul dintre utilitate, estetică și rezultate uimitoare.

Într-o lume digitală, website-ul tău ar putea să fie mult mai important decât magazinul tău fizic. Serviciile de creare site web, magazin online sau blog realizate la un nivel ridicat, servesc drept baza succesului brand-ului tău, generând vânzări și potențiali clienți.

Mai mult decât atât, site-ul tău oferă clienților un înteles despre cine și ce anume este compania ta. Experiența digitală va oferi un indiciu clienților prin a sugera la ce servicii să se aștepte.

Potențialii tăi clienți îți vor descoperi site-ul prin trafic organic, rețelele de socializare, campanii de promovare online și prin modalități la care nici nu te-ai gândit până acum.

Când aceștia vor ajunge pe site-ul tău, design-ul site-ului este modul prin care le va transmite clienților ceea ce oferi și de ce contează pentru ei.

Cum funcționează procesul nostru de creare site de prezentare, magazin sau blog?

Serviciile WeDesign, precum creare site web, magazin online sau blog (sau poate toate cele 3 combinate) te pot ajuta să găsești echilibrul perfect care să servească în prezența ta online.

Echipa noastră de web design folosește ultimele inovații de SEO și UX pentru a construi cele mai bune machete și site-uri web adaptate oricărei afaceri și industrii.

Deoarece suntem o agenție cu o experiență mare în ceea ce privește gama largă în care ne-am impus amprenta în domenii precum: sistemul medical, tehnologie, software, finanțe, produse de fabricație, educație și multe altele, putem spune că avem cunoștințe avansate despre modul în care trebuie să arate și cerințele necesare website-urilor din fiecare categorie.

Indiferent că ai nevoie de site magazin, de un site web orientat spre afaceri pentru a promova servicii de tip business to busines (B2B), sau orice altceva, echipa noastră este gata sa te ajute.

Care sunt etapele de creare a unui website?

Examinarea arhitecturală a websiteului

Înainte de a începe vrem să organizăm structura website-ului și care structura se potrivește cel mai bine cu industria în care activează.

Colectarea activelor websiteului

Vom alege care sunt atuurile brand-ului, astfel încât clientul să îl recunoască instant. De exemplu: logo, culori, fonturi și alte elemente care îți definesc brand-ul.

Crearea websiteului


Realizare site web: echipa noastră va crea site-ul tău fie pe domeniul sugerat, fie pe serverele noastre. Așadar, vei putea să explorezi site-ul și să ne sugerezi anumite modificări.

Efectuarea testelor de calitate

Odată stabilite și ultimele modificări, echipa noastră va verifica că website-ul este perfect funcțional pe toate device-urile și sistemele de operare.

Lansarea site-ului

După o retușare atentă, site-ul este gata de lansare. Vom colabora cu tine pe întreg parcursul pentru a ne asigura că totul este optim.

Suport 30 de zile

După lansarea site-ului, suntem alături de tine pentru încă 30 de zile, în caz că apar orice alte probleme. De asemenea, te vom îndruma în folosirea și modificarea site-ului și ne vom asigura de confortul tău în utilizarea acestuia.

Ce includ serviciile de creare site de prezentare, magazin si blog?

Când creăm orice tip de site web (creare site prezentare, magazin online sau blog), ținem cont de o listă întreagă de aspecte pentru a ne asigura ca poate fi folosit de către orice utilizator, indiferent de vârstă sau categorie. Fiind prezent în mediul online non-stop, acesta va trebui să accesibil și disponibil pe orice dispozitiv.

Pentru a-ți asigura vizibilitatea crescută în mediul online, poți adăuga la aceste pachete seriviciul de Optimizare SEO complet și mentenanță. Acestea sunt cele mai bune metode de promovare online.

Web design
Creare site de prezentare/Blog
Creare site magazin online
Mentenanță - 25 Euro/lună
Optimizare viteză– 120 euro

Cere o ofertă

Alte Servicii

Pentru a te asigura succesul afacerii tale, îți oferim toate serviciile de care ai nevoie, pe lângă cel de realizare site web. Descoperă ce alte avantaje mai ai dacă ne alegi pe noi!

/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online
/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online

Întrebări Frecvente

Durata de construire completă a unui site web variază între mărimea website-ului (numărul de pagini) și tipul de design cerut de către client. De asemenea, contează și timpul de răspuns al clientului referitor la modificări și revizii.

Design Responsive este design-ul prin care un site web se adaptează pentru a fi afișat pe diferite dispozitive, indiferent de dimensiunea sau ecranul acestora.

Un site web SEO-friendly este un design care este bun pentru strategiile de optimizare SEO. Un web designer bun va crea un site cu design și conținut bun pentru a putea fi ulterior optimizat SEO. În acest mod website-ul va avea o creștere a traficului și se va clasa pe o poziție bună în motoarele de căutare.

Acest aspect diferă pentru diferite părți ale site-ului tău. De exemplu, conținutul poate fi actualizat cât de des crezi că e nevoie pentru tine și brand-ul tău. Clienții se pot bucura de conținut nou și proaspăt în oferite de actualizările făcute. Majoritatea site-urilor au câte o pagină de tip blog unde este postat conținutul nou și relevant. Dacă conținutul tău este optimizat, căutările tale organice vor crește și ele.

 

În ceea ce privește securitatea și funcționalitatea site-ului tău, este necesar să faci o actualizare o dată la câteva luni. Pentru a îndeplini aceste actualizări vei avea nevoie de un web designer. Totodată, aceștia vor verifica și sănătatea website-ului tău și vor verifica că toate link-urile și funcționalitățile sunt corecte.