Site de Nunți

/ Reducere de 10% pentru site-urile achizitionate pana la data de 10 februarie
/ Reducere de 10% pentru site-urile achizitionate pana la data de 10 februarie

De ce să-ți faci un site pentru nunta ta?

Site-urile de nuntă te scutesc de mult stres, deoarece sunt eficiente și ieftine. Echipa noastră este specializată în site-urile de nunți și poți apela la noi cu încredere!

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni folosesc site-urile de nuntă pentru a-i ajuta în procesul de planificare a nunții. S-ar putea să vă întrebați de ce anume le folosesc oamenii?

Îți vom oferi câteva motive pentru care ai nevoie de un site web de nuntă. Pe scurt, un site de nuntă te scutește de mult stres, deoarece este eficient și îți reduce costurile.

site de nunti

Ce este un site de nunți?

Un site web de nuntă personală este un site web creat de un cuplu logodit. Scopul său principal este de a acționa ca un panou cu informații pentru ca oaspeții tăi să acceseze informații despre ziua nunții sau pe întreaga durată a evenimentului.

De obicei, site-urile de nuntă includ detalii despre data, locația, planurile de călătorie și chiar codul vestimentar pentru nunta ta. Actualizările moderne ale acestor site-uri web, cum ar fi urmărirea răspunsurilor la invitații, sunt, de asemenea, instrumente electronice care pot ajuta în procesul de planificare.

Beneficiile unui site de nuntă

Site-ul web al nunții tale servește ca o platformă all-in-one pentru tine și invitații tăi. Acestea sunt câteva dintre beneficiile majore.

Este convenabil pentru oaspeți

Să fim sinceri: unii oaspeți probabil își vor pierde invitațiile. A-i direcționa către un site web cu tot ce ar putea avea nevoie este mai simplu decât să le oferi individual toate detaliile. Site-ul tău web va oferi, de asemenea, informații care nu sunt incluse în invitația ta de hârtie, ceea ce înseamnă că nu trebuie să răspunzi la aceleași întrebări în mod repetat.

Actualizări fără probleme

Ai informații de ultimă oră pe care trebuie să le împărtășești? Nici o problema. Adăugarea acestor informații pe site-ul tău web este mult mai simplă decât încercarea de a contacta toată lumea individual. Echipa noastră va trimite un e-mail rapid la lista de oaspeți atunci când va fi o modificare, iar aceștia vor putea să verifice site-ul pentru această actualizare.

Păstrează informațiile organizate

Planificarea nunții poate fi epuizantă. Să ai un loc în care să adaugi și să te uiți înapoi la toate informațiile din ziua ta poate fi o salvare pentru tine și oaspeții tăi. De asemenea, vei economisi și mult timp.

Oferă toate informațiile necesare

După cum am menționat, acesta este un spațiu pentru a include toate informațiile care nu se potrivesc cu datele sau invitațiile tale de salvare. Aceasta poate include programul tău, logistica de călătorie și cazare, indicații și parcare, codul vestimentar și multe altele. Anticipează întrebările pe care oaspeții tăi le vor pune și oferă-le răspunsurile pe site-ul nunții. Poți chiar pune acest lucru sub forma unei rubrici de întrebări frecvente.

Împărtășește-ți povestea cuplului

Site-ul pentru nunta ta nu este doar un loc pentru a împărtăși informații. Este un spațiu pentru a împărtăși povestea ta unică de cuplu. Prietenii tăi apropiați și familia poate cunoaște povestea originii cuplului tău, dar alții pot să nu. Împărtășește povestea despre cum v-ați întâlnit pentru a crea entuziasm pentru oaspeți. Adaugă fotografii din propunerea ta, din ședința foto de logodnă sau câteva explozii drăguțe din trecut pentru o notă personală.

Gestionează răspunsurile la invitații

Ținerea evidenței a invitațiilor trimise înapoi prin poștă poate fi incomod. Din fericire, cu datorita site-urilor de nunți, le poți colecta și urmări online. Poți atașa un link invitației sau poți trimite invitația doar online, scăpând astfel de niște costuri în plus. Oaspeții pot să navigheze pur și simplu la pagina invitației și să își trimită răspunsurile. Fii cu ochii pe e-mail, totuși, pentru orice eventualitate.

Distribuie fotografii și videoclipuri după nuntă

S-ar putea să nu vrei să te aglomerezi pe canalele sociale cu fiecare imagine pe care fotograful tău de nuntă o face în acea zi. Putem încărca fotografiile din ziua nunții tale direct pe site pentru a crea un loc rapid și familiar pentru putea fi vizionate de către invitați sau oricine nu a putut participa.

Păstrează o amintire veșnică

Deși scopul principal al unui site web de nuntă este să te ajute în timpul nunții tale, acesta poate fi, de asemenea, folosit ca un amintire veșnică pentru a rememora momentele dulci prin care ai trecut în acea zi. Utilizarea finală a unui site de nuntă este de a-ți permite ție și invitaților tăi să retrăiți toate momentele speciale pentru mulți ani de acum înainte!

Este rentabil din punct de vedere al costurilor

Nunțile pot fi foarte scumpe. Când vine vorba de crearea invitațiilor de nuntă tradiționale, este nevoie și de o sumă semnificativă de bani, mai ales dacă inviți mulți oameni. Aceasta nu include costurile suplimentare pentru dezvoltarea invitațiilor, precum și costurile poștale.

A avea un site web de nuntă este modalitatea perfectă de a minimiza acest cost. Invitarea oaspeților folosind link-uri care va duce la site-ul tău și permiterea acestora să răspundă pe site este rentabilă și mai confortabil de făcut.

Este Eco-Friendly

A avea un site web de nuntă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a-ți reduce amprenta de carbon. Este o opțiune ecologică în care nu va trebui să îți faci griji cu privire la utilizarea hârtiei pentru a-ți crea invitațiile de nuntă, plicurile și alte materiale, care probabil se vor termina la coșul de gunoi mai devreme sau mai târziu.

Un site web de nuntă va include toate aceste lucruri fără să fie implicată o singură bucată de hârtie.

Ce oferim?

Echipa WeDesign ia în cosiderare fiecare detaliu pentru realizarea website-ului tău de nuntă:

Bridal background with planner checklist
Essential

1600 lei

Prime

2200 lei

Ultimate

2700 lei

Cere o ofertă sau pune-ne o întrebare!

Contact

Întrebări Frecvente

În general crearea unui site de nunți durează în jur de câteva zile. Însă îți recomandăm să ne contactezi din timp pentru a stabili toate materialele și textele necesare. Astfel cu cât mai repede ne contactezi, cu atât de eficient și optim îți vom putea livra site-ul.

Pentru a te asigura că oferi toate informațiile necesare, vom avea nevoie să ne transmiți: data, locația și lista invitațiilor dacă vei avea nevoie de serviciul de invitații electronice. De asemenea, putem folosi și poze stock, însă pentru ca site-ul tău să fie cât mai personalizat îți recomandăm să ne oferi pozele de cuplu și alte poze care dorești sa apară pe site.

De restul materialelor, precum textele și elementele grafice ne vom ocupa noi.

Site-ul va fi online timp de un an de la începutul semnării contractului. Însă site-ul poate fi online pe o durata nedeterminată atâta timp cât vei suporta costurile domeniului și a gazduirii după ce expiră oferta noastră. În acest caz te putem ajuta și cu asta dacă vei avea nevoie.