Servicii SEO Profesionale

Campanii SEO pentru companiile care operează la nivel național

În zilele noastre afacearea tare are nevoie de mai mult decât un website. Pe lânga design-ul plăcut, website-ul tău are nevoie de servicii SEO Profesionale.

Dacă ești deținătorul unei afaceri online, precum: predarea de cursuri, servicii de consiliere și terapie, magazin online sau orice altceva, ai nevoie de un expert în SEO care să îți ajute afacerea să prospere.

SEO (optimizarea motoarelor de cautare) este cheia de a-ți crește afacerea și pentru a te face văzut pe piață. Serviciile de SEO sunt modalitatea de a colecta clienți din întreaga țară, sau chiar internaționali dacă este cazul, prin optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (de exemplu Google), astfel încât serviciile tale să ajungă într-un mod ușor la publicul dorit cu o prezență puternică în mediul online.

Clasarea pe o poziție bună în primele pagini ale motoarelor de căutare (SERP) este incredibil de importantă pentru ca afacerea ta să înflorească pe piața online. Strategiile de SEO puternice pot crește traficul organic către website-ul tău, crescând numărul de clienți, vânzările și expunerea către potențiali clienți. Este esențial să ai o reputație bună pe motoarele de căutare pentru a dobândi popularitate afacerii tale și pentru a o duce la un alt nivel, generând venituri mari.

Indiferent că ești deținătorul unui Start-up sau unui Brand important, te poți baza pe echipa WeDesign pentru livrarea de Servicii SEO Profesionale cu scopul de a-ți sporii afacerea și de a crește reputația.

Servicii SEO profesionale

Ce sunt Serviciile SEO Profesionale?

Serviciile SEO Profesionale sunt un mod prin care tu sau compania ta poți obține clienți într-un mod rapid și eficient prin acțiunea de a-ți optimiza website-ul. Prin faptul că investești în servicii SEO profesionale pentru platforma ta este o modalitate sigură de a-ți depăși concurenții și de a-ți revendica locul pe piață.

Reclama pentru afacerea ta doar prin vorbe, pliante și alte modalități clasice nu va fi îndeajuns pentru zilele noastre. Din ce în ce mai mulți oameni folosesc internetul pentru a-și îndeplini nevoile, iar clasarea pe un loc bun al motoarelor de căutare este cel mai bun mod de a atrage atenția potențialilor clienți.

Ce Servicii SEO Profesionale oferim?

Echipa WeDesign ia în cosiderare fiecare detaliu pentru strategia ta de marketing, precum:

Îți oferim cele mai bune șanse de succes în căutare cu un impact mare în ceea ce privește campaniile SEO, folosind cunoștiințele noastre avansate de servicii SEO profesionale, precum și instrumente și tehnici oferite de experți în marketing, pentru ca tu să fii primul în motoarele de cautare.

seo local cluj
Cercetarea cuvintelor cheie

Vom analiza care sunt cuvintele cheie potrivite pentru tine, analizând website-urile concurente, iar mai apoi vom implementa acele cuvinte ideale pentru strategie ta de marketing. (keyword research)

Analiza competiției

Vom face o analiza detaliată a competiției și vom desfășura o campanie puternică pentru a depăși concurența într-un mod eficient.

On-Page SEO

Experții noștri în servicii SEO profesionale vor ajusta și vor face o optimizare seo pentru site-ul tău pentru a ne asigură că atinge parametri necesari pentru motoarele de căutare. Astfel, website-ul informația de pe website va fi ușor de accesat de către ghidurile de verficare.

Off Page SEO

Vom derula o campanie optimă de link-building (creare de link-uri) pentru a crește autoritatea website-ului tău și pentru a construi un brand cu reputație în timp.

Ce este Link Building?

Link building face parte din categorie de Off Page SEO din gama de servicii SEO Profesionale. Acestea înseamnă practica de a crea link-uri către site-ul tău de pe alte site-uri web. Acest proces este foarte important pentru a avea parte te o optimizare site reușită

În termeni de SEO, acestea se numesc backlinks. Generând aceste link-uri de la website-uri cu autoritate mare spre website-ul tău va face ca și platforma ta să primească autoritate, care te va ajuta să te clasezi pe o poziție ridicată în motoarele de căutare.

Ce implică o campanie bună de Link Building?

În ultimii 5 ani, crearea de link-uri a avut o schimbare majoră. În zilele noastre nu mai este posibil să se genereze un volum mare de link-uri prin metode ca Spam și prin link-uri de calitate slabă. Pentru a te asigura că afacerea ta este vizibilă în motoarele de căutare, echipa noastră se focusează pe crearea de link-uri de calitate și relevante nișei tale.

WeDesign investește continuu în servicii de Link building și în servicii de SEO profesionale. Testăm mereu calitatea link-urilor pentru a te asigura că sunt relevante. Acest lucru este atuul companiei noastre prin care ne lăudăm că facem diferența față de alte companii.

Pentru noi o campanie de link building cu efect garantat trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Încredere

Link-ul trebuie să genereze încredere pentru website-ul tău. Un link fără această calitate nu oferă un efect bun.

Putere

Website-ul care oferă link-ul trebuie să fie asociat cu mai mult website-uri puternice

Relevanță

Link-ul trebuie să provină dintr-un articol care este relevant pentru website-ul tău

De ce este important Link Building-ul?

Dacă vorbim de servicii SEO profesionale de tip Off Page, backlinks-urile sunt cel mai important factor pentru a oferi o prezența bună în căutările organice.

Algoritmii de căutare Google se bazează foarte mult pe link-urile care trimite spre website-ul tău pentru a întelege domeniul în care activezi. Astfel, dacă nu există link-uri în mediul online care să trimită spre website-ul tău, Google va considera că acesta nu este important pentru alți utilizatori.

Practic, aceste link-uri sunt un vot de validare pentru vizibilitatea website-ului tău.

Servicii SEO Locale

Serviciile de SEO locale este modul în care transmiți motoarelor de căutare ce oferi și unde anume ești localizat. Prin faptul că transmiți relevanța paginilor tale către un anumit tip de clienți dintr-o zona geografică specifică, vei încuraja motoarele de căutare Google să te claseze mai sus decât concurența.

Astfel, vei fi văzut ca și un brand de încredere, care își merită locul pe prima pagină. Prin faptul că toți toate atenția va fi spre afacerea ta, vei începe să generezi din ce în ce mai multe vânzări.

De ce ai nevoie de Servicii SEO locale?

Servicii SEO profesionale, precum SEO local sunt esențiale în lupta pentru atenția clienților din orașul tău. Investind în prezența SEO local pentru afacerea ta este printre singurele moduri prin care îți poți depăși cu adevărat oponenții și prin care poți dobândi o parte mare a cotei de piață.

Pentru a întelege mai ușor îți oferim un exemplu. Dacă ai nevoie de un instalator în Cluj-Napoca, vei petrece ore întregi prin a căuta un număr de telefon în agendă, sau vei căuta pe Google servicii de genul care acoperă zona ta? Dacă ai nevoie de servicii SEO profesionale, vei aștepta pentru ca cineva să-ți ofere un pliant la ușă, sau te vei duce direct pe Google pentru a găsi oferta cea mai bună?

Studiile arată că 80% din oameni folosesc internetul când caută un produs sau un serviciu local. Este mul mai ușor și convenabil pentru clienți să folosească motoarele de căutare pentru a-și satisface nevoile. Te asigurăm că dacă nu ai o prezență puternică pe Google, te vei chinui în a te face auzit și văzut. Astfel, vânzările tale nu vor atinge potențialul maxim.

Fără servicii SEO profesionale, persoanele care navighează pe internet nu vor putea să găsească serviciile tale. Cel mai rău este că alte companii din domeniul tău care deja investesc în servicii de SEO local vor genera venituri mai mari decât tine.

Servicii SEO Ecommerce care generează vânzări organice

Comerțul electronic va reprezenta 22% din vânzările globale până în anul 2023. Dacă ești unul dintre aceste brand-uri, este necesar să investești în servicii SEO profesionale pentru a-ți asigura vizibilitate pe Google.

Odată ce reclamele plătite pot genera rezultate rapide, acestea nu sunt o soluție sustenabilă pe termen lung. Un studiu arată că 51% dintre traficul site-urile vine din căutări organice, iar doar un procent de 10% se realizează prin reclame plătite.

Serviciile noastre de SEO îți oferă posibilitatea să captezi cea mai mare parte a traficului de pe piață și să îți faci produsele vizibile.

Pașii SEO pentru Ecommerce

Audit SEO Complet

Vom efectua un audit SEO complet pentru website-ul tău, care include parcurgerea conținutului și a backlinks-urilor (SEO On Page și Off Page)

SEO Tehnic

Vom căuta problemele legate de SEO în conținutul website-ului tău precum titluri duplicate, erori de tip 404, pagini duplicate și alte erori din punct de vedere SEO tehnic.

Optimizarea de viteză a website-ului

Ne vom asigura că website-ul tău oferă o experiență bună pentru utilizatori și că are o are un scor bun pentru Google Search Console.

Strategie SEO personalizată

Îți vom oferi o listă cu cele mai căutate cuvinte cheie, folosind cunoștințele și programele noastre profesionale pentru cuvinte cheie

Optimizarea paginilor de produs

Ne vom asigura că ești vizibil atunci când clienții caută cuvintele cheie pentru produse și pentru fiecare vom face optimizare seo pentru fiecare pagină.

Strategie de conținut

Îți vom oferi cele mai bune recomandări în ceea ce privește conținutul website-ului pentru o oferi o valoare și o optimizare SEO bună.

Crearea link-uri interne

Vom crea un conținut de calitate, în care se vor adăuga link-uri interne relevante astfel încât website-ul să ofere un aspect natural.

Optimizarea paginilor de categorii

Vom face o optimizare seo pentru paginile de categorii pentru a oferi traficul organic necesar

Raport lunar al progresului

Îți vom furniza în fiecare lună un raport detaliat pentru fiecare cuvânt cheie țintit. De asemenea îți vom implementa și Google Analytics.

Consultanță în servicii SEO Profesionale

Așadar, ești gata să investești în website-ul tău și să generezi rezultate remarcabile prin servicii SEO profesionale. Felicitări, ești în locul potrivit!

Echipa noastră este mereu la zi cu tot ce este nou când vine vorba de algoritmii Google. Acest lucru ne permite să fim mereu cu un pas înainte și ne ajută să oferim rezultate foarte bune pentru clienți, utilizând strategii dovedite că funcționează. WeDesign te pune în legătură cu un specialist SEO de care ai nevoie.

Cum funcționează?

Mai întăi, vom avea un apel rapid pentru a întelege cel mai bine care este scopul pe care vrei să-l atingi și pentru a vedea care sunt cuvintele cheie de care ai nevoie, iar mai apoi vom alege un specialist SEO din echipa noastră potrivit pentru tine.

Următorul pas este de a stabili o întâlnire (online) unde îți vom prezenta opțiunile și cel mai bun plan de acțiune construit de către noi pentru a-ți îmbunătății performanțele și pentru a te clasa pe pagina 1 în Google.

Campania se va construi specific pentru website-ul tău în relație cu concurența de pe Google.

În acest aspect, îți vom prezenta în fiecare lună performanțele și progresul campaniei. Suntem conștienți că pentru majoritatea persoanelor domenii precum servicii SEO profesionale sunt noțiuni complicate, astfel credem în transparența serviciilor și oferim prețul corect și adevărat, oferind rapoarte lunare pe întelesul tuturor!

Scopul nostru este de a ajuta deținătorii de afaceri șă crească în mediul online și de a dezvolta piața românească pentru mediul online. Ne dorim o piața online la fel de dezvoltată precum în restul lumii.

consultanta servicii seo
/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online
/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online

Garanția Noastră

Dacă în decursul a 90 de zile poziția ta în clasament nu s-a îmbunătățit, îți returnăm banii înapoi! Nu vom pune niciun fel de întrebare.

Desigur, suntem încrezători în echipa noastră și oferim servicii SEO profesionale atât de bune încât acest lucru nu se va întâmpla.

Cere o ofertă

Alte Servicii oferite

Pentru a te asigura succesul afacerii tale, îți oferim toate serviciile de care ai nevoie. Descoperă ce alte avantaje mai ai dacă ne alegi pe noi, înafară de o optimizare seo profesionistă.

Întrebări Frecvente

Clienții tăi nu vor știi niciodată cât de bun e produsul tău dacă nu îl vor putea găsi. Serviciile SEO te ajută să îți îmbunătățești vizibilitatea site-ului pe Google și să îți mărești câștigurile.

Optimizarea SEO este cea mai bună variantă de a te face auzit. Aceasta include servicii precum cercetarea cuvintelor cheie – keyword research pentru site ul tau. 

Spre deosebire de alte agenții SEO, suntem dispuși să oferim transparență totală și să îți oferim un interval de timp real și măsurabil. Dacă poziția ta în clasament nu s-a îmbunătățit în 90 de zile, îți vom oferi o rambursare completă.

Un specialist SEO poate realiza optimizarea pentru motoarele de cautare chiar și într-un timp mai scurt.

Acest preț variază în funcție de ce anume vrei să îndeplinești pentru compania ta. De exemplu unele cuvinte cheie sunt mult mai ușor de clasat în Google decât altele. Unele companii te vor taxa pentru o consultație Off page SEO, fiind o variantă mai bună pentru companiile mici care nu au buget mare de investiție.

SEO este simplu de înteles. SEO poate fi împărțit în 2 categorii principale, SEO On Page și off Page SEO

SEO On Page implică acțiunile pe care le faci pentru a optimiza site-ul și a crește vizibilitatea. OffPage implică orice activitate din afara website-ului pentru a crește vizibilitate online.