Servicii de marketing online

agentie de marketing online

Agenție de marketing online

Serviciile noastre de marketing digital au fost concepute pentru a se potrivi nevoilor unei afaceri în creștere. O agenție de marketing online bună oferă o varietate largă de servicii de marketing toate combinate într-o strategie de impact.

Dacă ești în căutarea celui mai rentabil serviciu de marketing pentru afacerea ta, atunci rămâi pe această pagină.

De ce este importantă o agenție de marketing online?

Dacă vrei ca afacerea ta să fie competitivă în lumea digitală de astăzi, ai nevoie de o prezență online bună. Singurul mod de a îndeplini această condiție este să îți construiești o strategie digitală puternică. Fără o un plan de marketing online solid, eforturile tale de marketing nu vor avea un randament ridicat, ceea ce va cauza o eficiență mai mică în campaniile tale de marketing digital.

Dacă e să dăm exemplu un magazin online mai mic sau orice altă firmă mai mică care își desfășoară activitatea în mediul online, singurul mod sustenanil pentru creșterea afacerii este de a maximiza eforturile în marketing într-un mod corect, iar aici intervine o agenție de marketing online.

Doar atunci când ai un plan specific, un gol și un target de piață în minte, îți asiguri succesul companiei tale. Cea mai importantă parte pentru a atinge acest succes este de a folosi uneltele și de servicii de marketing online potrivite, ca și cele ale echipei WeDesign.

Laptop with marketing charts, graphs analitics in start up company

Social Media Management

În ziua de azi, rețelele de socializare sunt unele dintre cele mai puternice unelte care pot fi folosite a oricărui business. Acest fapt se datorează pentru că sunt aproape 3,6 miliarde de oameni activi pe social media. Ceea ce înseamnă că potențalii tăi clienți se află acolo. Însă, nu îndeajuns să ai doar numele companiei atribuit unui cont de social media.

Dacă nu folosești corect aceste rețele de socializare, pentru a ajunge la publicul tău țintă în timp real, atunci nu vei maximiza conversiile. Mulți dintre proprietarii afacerilor nu au timpul și cunoștințele necesare de a rula un cont pe rețelele de socializare. Aici intervine o agenție de digital markerting, adică aici te ajutăm noi!

Abilitățile echipei noastre de exeperți în marketing vor crea, administra și liva campangii performante de social media pentru nevoile afacerii tale. Ca și o agenție de digital marketing, ne poziționăm clienții strategic pentru a deveni o influență în social media. Campaniile noastre oferă conținut captivant, cresc numărul de urmăritori și generează discuții.

Această abordare se transformă ușor în mai mulți potențiali clienți și mai multe vânzări pentru clienții noștri. Datorită serviciului nostru de gestionare a rețelelor de socializare, nu va mai trebui să te îngrijorezi în legătură cu sarcina de a dezvolta și gestiona campanii de succes în rețelele de socializare, pentru ca o agenție de digital marketing bună ca și noi, rezolvă această problemă pentru tine când vine vorba de promovare onlin!

Servicii social media marketing

Dezoltare Brand Awarness (Followers)

Creșterea urmăritorilor pe rețelele de social media te va ajuta să crești discuțiile și recomandările. Serviciile noastre de social media marketing te vor ajuta să îți mărești numărul de urmăritori organici. Ne vom asigura că urmăritorii tăi se potrivesc zonei geografice și au interesele și comportamentele necesare tiparului tău de client.

Construirea de relații (engagement)

Atunci când construiești o conexiuni puternică prin anagajament cu publicul tău țintă, va fi mult mai probabil ca aceștia să cumpere de la tine. Te vom ajuta să îți mărești implicarea ( like-uri, comentarii, etc.) prin postările de pe rețelele de socializare. Cu cât ai mai multă implicare, cu atât conexiunea cu audiența ta va fi mai puternică.

Creșterea expunerii site-ului web (trafic și conversie)

Creșterea traficului site-ului tău va infulența în mod direct potențialii clienți și vânzările. De aceea, acest serviciu este cel mai bine combinat cu serviciile noastre de publicitate pe rețelele sociale, unde ne concentrăm pe dezvoltarea de campanii de publicitate pe rețelele sociale care generează volume mari de trafic către site-ul tău.

Publicitate pe rețelele de socializare

Ca și agenție de marketing digital ne ocupăm și de publicitate în general. Așadar, ai un cont pe rețelele de socializare și vrei să îl folosești pentru a genera mai mult trafic pe site-ul tău și pentru a avea parte de promovare online? Nicio problemă. Adevărul este că multe afaceri din mediul online nu sunt conștiente de puterea unei reclame bune pe rețelele de socializare.

Prin publicitatea digitală prin intermediul rețelelor sociale, folosim platformele de rețele sociale pentru a îți conecta produsul sau serviciul la mii de oameni. Folosim metode foarte bine direcționate și optimizate de publicitate pe rețelele sociale, care le permit clienților noștri să-și identifice demografiile exacte și să ajungă la un preț accesibil.

Multe platforme ale rețelelor de socializare precum Facebook și Instagram oferă afacerilor oportunitatea de a rula o reclamă eficientă din punct de vedere al costurilor. Iar o agenție de marketing digital te poate ajuta să profiți de aceste unelte cât mai optim.

Prin serviciul nostru de publicitate pe rețelele de socializare, vom crea reclame care:

Planuri

Starter
Plan de creștere
Premium

Servicii PPC (pay-per-click)

Oamenii caută produsul sau serviciul tău pe internet chiar în momentul acesta. Clienții folosesc metode precum Google, Bing sau Yahoo pentru a găsi companii relevante pentru a le îndeplini nevoile. Reclamele de tip pay-per-click se referă la marketing-ul pentru motoarele de căutare și îți permit să rulezi reclame pe Google (Google Ads) care vor apărea atunci când lumea caută produsul sau serviciul repesctiv.

O agenție de marketing digital te va ajuta să rulezi reclamele potrivite în mediul online fără a face risipă de bani. Pay-per-click este una dintre cele mai puternice metode care generează clienți pentru că oferă afacerilor puterea de a tinți specific un anumit tipar de clienți.

Printr-un simplu anunț Google Ads, compania ta va fi plasată în fața potențialilor clienți care caută activ ceea ce oferă afacerea ta. Desigur, când calitatea traficului website-ului tău va crește, atunci vei observa și o îmbunătățire la conversii.

Atunci când folosești Google Ads și alte metode plătite, îți crești calitatea și efectul reclamei tale din mediul online. Pe termen lung, acest lucru poate avea un impact pozitiv asupra rentabilității investiției ceea ce este un lucru grozav.

Marketing de conținut

Serviciul nostru de marketing de conținut se focusează pe dezoltarea unui conținut relevant pentru a atinge publicul țintă dorit. Indiferent că ai nevoie de infografice, conținut video, postări de blog sau un text remarcabil pentru site-ul tău, o agenție de marketing digital ca a noastră este capabilă să construiască strategia ideală pentru tine.

Cu ajutorul nostru vei atrage clienții ideali și vei răspunde curiozităților acestora, făcându-i să capete încredere în brand-ul tău din ce în ce mai mult.

Un conținut bine scris va genera un trafic mai mare website-ului tău și va face ca numărul de clienți care revin pe website să crească. Dacă lucrezi cu o agenție de digital marketing pentru conținutul tău este ideal pentru că este o modalitate excelentă de a reduce diferența dintre marketing-ul prin e-mail și eforturile de marketing pe rețelele de socializare.

Email Marketing

La fel ca și pe rețelele de socializare, email-ul este o unealtă puternică pe care mulți utilizatori îl folosesc în fiecare zi ca și strategie de marketing. Serviciul nostru de email marketing te va ajuta să îți mărești vânzările prin valorificarea puterii email-ului și prin ducerea campaniilor de marketing prin email la nivelul următor.

Odată cu crearea dispozitivelor electronice, verificarea email-ului a devenit foarte convenabilă pentru persoanele din ziua de azi. Datortă campaniilor noastre captivante de Email Marketing, vom ajuta afacerea ta să profite din plin de modul în care utilizatorii tăi folosesc email-ul.

Echipa noastră de specialiști vor crea buletine informative captivante (Newsletter) prin email și vor genera secvențe de automatizare a marketingului pentru a face ca publicul să aibă mai mare încredere în afacerea ta.

Cu cât e-mailurile tale sunt mai consistente, relevante și mai atrăgătoare, cu atât abonații tăi vor avea mai multă încredere și vor cumpăra de la compania ta.

De ce să alegi o agenție de marketing online ca WeDesign?

Cunoaștem industria


Deoarece suntem o agenție de digital marketing de succes, ne lăudăm cu un portofoliu vast cu clienți din mai multe industrii. Astfel, întelegem nevoile afacerii tale în diferite domenii și știm cum să generăm conversii de calitate indiferent de industrie. Am ajutat clienți cu promovare online din diferite industrii precum: sănătate, horeca, agenții imobiliare, frumusețe, servicii profesionale și multe altele.

Avem o echipa de experți

Singurul mod prin care putem produce servicii de calitate este prin a avea o echipă de experți în marketing. Echipa noastră are abilități și experiențe în: web design, SEO, grafică, marketing. Toate acestea funcționează împreună. O agenție de digital marketing care nu îndeplinește aceste dorințe nu poate duce munca până la capăt și nu poate face o promovare online de succes.

Serviciile noastre complete au prețuri accesibile

Deseori, o agenție de marketing online taxează peste măsură. Multe din ele vor oferi doar unul sau două servicii de marketing online și vor taxa în plus. Totuși, la WeDesign credem în transparență și în corectitudine. Ne dorim afaceri naționale prospere și de succes.

Întelegem limitara bugetului unei companii mici și suntem deschiși în a lucra cu aceștia pentru a-i ajuta în a-și îndeplini misiunea. Până la urmă, misiunea noastră este de a ajuta companiile mici și de a crea piață puternică în România.

Cere o ofertă

Alte Servicii

Pentru a te asigura succesul afacerii tale, îți oferim toate serviciile de care ai nevoie, pe lângă promovare online. Descoperă ce alte avantaje mai ai dacă ne alegi pe noi!

/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online
/ WeDesign / We make IT happen / Servicii de web design, SEO, grafică publicitară, marketing online

Întrebări Frecvente

Rețelele de socializare sunt folosite în fiecare zi de majoritatea oamenilor din întreaga lume. Ți-ai face un deserviciu companiei tale dacă nu utilizezi platformele de socializare pentru a-ți crește publicul țintă și pentru a-ți mări vizibilitatea online. Mulți dintre consumatori caută paginile de socializare sau proflul unui brand pentru a le revizui înainte de a decide dacă să facă o achiziție.

Este necesar să îți creezi o prezență socială a afacerii tale, astfel încât publicul țintă să poată revizui activitatea ta online și să poată să interacționeze cu brand-ul într-un mod cât mai ușor.

Acest lucru depinde în întregime de platformă, deorece fiecare din acestea au unii parametri care trebuie îndepliniți pentru a o utiliza într-un mod cât mai optim. Frecvența postărilor și ora la care se postează diferă în funcție de platformă.

Unele platforme sociale îți oferă oportunitatea de a stimula postările organice sau de a le promova pentru o anumită taxă și, astfel, îți garantează ca postarea ta va fi văzută de un număr mai mare de oameni.

Nu, nu trebuie să ne trimiți conținut pentru paginile tale. Totuși, dacă ai conținut, suntem bucuroși să îl folosim și să îl optimizăm. Echipa noastră va crea conținut unic care se potrivește cu brand-ul tău.